Om energibehandlingar på distans

30988646-77DE-4755-8CEF-C947AA7F6BED

Om du aldrig tagit emot en energibehandling på distans tidigare kanske du undrar hur det fungerar, eller om det verkligen är effektivt. Men fördelarna är många och helande på distans kan många gånger vara mycket kraftfullare än dess fysiska motsvarighet.

Jag räknar upp några av fördelarna här:

  • Du kan ta emot helande var du än befinner dig. Du är alltså inte beroende av att den som ger healing bor i samma stad (eller ens land) som dig.
    Du sparar restid och gör ingen miljöpåverkan.
  • Ibland är det faktiskt lättare att koppla av hemma i sin egen säng eller soffa, än att ligga på en behandlingsbänk. Är du orolig känner du dig ofta tryggare i ditt eget hem och du kan ligga kvar så länge du behöver efteråt, vilket det oftast inte finns utrymme till vid en behandling fysiskt på plats.
  • Vi påverkas, både medvetet och omedvetet, av varandras energier och fysiska attribut. Som mottagare kan du släppa detta när du inte är fysiskt på plats.
    Du blir fri från ofrivilliga projektioner mot mig.
  • Helandet (som är bortom tid och rum) kommer till dig även om du mot förmodan inte har möjlighet att ligga ner vid den exakta tidpunkten.
  • Du kan ta emot helande även om du är sjuk och behöver alltså inte avboka tiden, utan kan tryggt ligga kvar i sängen hemma.

Hur fungerar healing på distans då?

Ja för det första så är allt energi. Energi finns överallt, strömmar genom allt och kan inte inte vara någonstans. Vi är energi och genom energi är vi förbundna.
Vi är alla ihopkopplade och förbundna genom det universella medvetandet.
Vi är också förbundna med den energi som kallas Änglar.
När vi förstår att vi inte är separerade från varandra, eller från Änglarna, kommer även insikten att energin inte behöver ta sig någonstans för att ett helande skall ske och att tid och rum inte heller existerar.

Jag kan inte (med ord) förklara det bättre än så här, fast hur stort och oförklarligt det än verkar så är det inget ”flummeri” utan sanning. Även inom vetenskapen får du idag liknande, om än mer avancerade, svar (även om Änglar är något som än så länge lämnas utanför).